Results 1 to 4 of 4

Thread: Arma 2 Popup2 script

  1. #1
    Join Date
    January 2005
    Location
    Norway
    Posts
    2,034

    Lightbulb Arma 2 Popup2 script

    Finally, with my marginal none knowledge of scripting I managed to break the popup script and enable new orders.



    This is how:
    *********

    Put units in position and give the leader WPs.

    Give each a name and put in unit ini:
    this disableAI "Move";

    Give the leader of the group a name and put in unit ini:
    group1 = group this; this disableAI "move";

    Start Trigger:
    For one unit, in a group or alone, only: [unit1] exec "popup2.sqs";
    For the group: {[_x] exec "popup2.sqs"} forEach units group1;

    End Trigger:
    (Note: No sync needed on any triggers unless you want to.)
    (Note: You need to enable ai for each unit. Group dose not work.)
    (Note: "Gold" is just a "true" value in the script.)
    gold=true; unit1 enableAI "move"; unit2 enableAI "move"; and so on...

    Script, text file renamed popup2.sqs. Put it in current mission root folder:
    Spoiler:

    Edit: Removed until green lighted. Its not that it dosent work, because it does.


    Its so obvious once you get it to work ****.
    Last edited by JojoTheSlayer; Sunday, 30th August 2009 at 13:47.
    I am JojoTheSlayer in most games.
    Old school RL PlanetSide player...

  2. #2
    Join Date
    May 2005
    Location
    Cambridge, UK
    Posts
    2,627

    Default

    Umm that's exactly the same script Chris used for the bunker assault mission, isn't it?
    'Volw is correct.' - Ludicrouse


  3. #3
    Join Date
    January 2005
    Location
    Norway
    Posts
    2,034

    Default

    Quote Originally Posted by Volw View Post
    Umm that's exactly the same script Chris used for the bunker assault mission, isn't it?
    Bunker Assault?
    If you mean Op_Bennet, the platoon assault toward Kabanino, then yes, but with a small change so that unlike the old one you now can have troops breaking off.
    Pulling back to secondary lines or attacking forward etc.

    The old one made it so that they would never finish the script or move from there starting position.
    Also, the way disableAI was used in Op_Bennet made them not able to re enableAI.
    I asked Chris if he knew how to make the troops break off last Wednesday and he didnt know.

    However it does say "...I managed to break the popup script..." and popup2.sqs.
    Not "completely new script I am taking all the credit..."
    Last edited by JojoTheSlayer; Friday, 28th August 2009 at 12:32.
    I am JojoTheSlayer in most games.
    Old school RL PlanetSide player...

  4. #4
    Join Date
    January 2005
    Location
    London
    Posts
    5,632

    Default

    This is all news to me and my tiny unable-to-script brain so I love it.
    This machine kills purple dinosaurs.

Similar Threads

  1. ArmA III Anyone Play?
    By The5th in forum Team Shooters
    Replies: 0
    Last Post: Tuesday, 24th June 2014, 11:48
  2. Arma III Wastelands
    By Hincey in forum Games Room
    Replies: 0
    Last Post: Tuesday, 30th July 2013, 15:16
  3. My anti-afk script
    By WiGgLr in forum MMOs we don't play anymore
    Replies: 8
    Last Post: Sunday, 18th December 2011, 21:48
  4. ArmA 2, Light capture script.
    By JojoTheSlayer in forum Team Shooters
    Replies: 0
    Last Post: Friday, 11th September 2009, 15:03
  5. PS:RL script
    By GuardianAnge1 in forum The Bar
    Replies: 15
    Last Post: Wednesday, 26th January 2005, 23:23

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •